Verschillende verdienmodellen

 

 

Ik begin me steeds meer thuis te voelen in de wereld van online verdienen. Ik vind het te gek dat ik kan werken wanneer ik wil en eigenlijk ook waar ik wil. Als ik mijn mooie Samsung Note 9 bij me heb kan ik overal werken maar ik werk toch het liefst thuis op mijn laptop.

Dit geeft mij de vrijheid waar ik naar verlang. Ik heb hele leuke contacten opgedaan met anderen die ook in deze wereld zitten. Ik begin mijn draai er steeds beter in te vinden en leer heel veel.

Ik leer dat er verdienmodellen zijn die veel betalen maar misschien niet zo lang blijven en dat er anderen zijn die niet zoveel betalen maar daardoor waarschijnlijk langer blijven bestaan. Ik ga er eigenlijk vanuit dat niks voor altijd blijft. Maar hé dan zijn er weer andere verdienmodellen. Ik leer dat je soms lang op je geld moet wachten maar dat het uiteindelijk wel goed komt. Dus ik leer geduld hebben en vooruit kijken.

Ik leer ook dat je eerst weinig moet investeren en pas meer moet investeren als je je inleg eruit hebt. Dat is voor mij moeilijk omdat ik snel wil. Ik heb me er ook niet altijd aangehouden en in het ene geval levert het mij daardoor nu veel op en in een ander geval had ik het beter niet kunnen doen.

Ik ben heel blij met de mensen die ik inmiddels om me heen heb waar ik goede informatie van krijg. Oude rotten in het vak. 🙂

Dat maakt voor mij dat ik niet van ieder programma het naadje van de kous hoef te weten omdat sommige dingen mij boven mijn pet gaan. Wil je dat wel dan kun je op de websites van de programma’s alles lezen over hoe het werkt, waar ze hun geld mee verdienen enzovoort.

Hieronder staan programma’s waar ik in zit en als je mee wilt doen kun je je via mijn link registreren. Ik geef om de hierboven genoemde reden geen uitgebreide beschrijving maar alleen het winstpercentage en hoe lang het loopt en een korte beschrijving. Wil je er wel meer van weten neem dan gerust contact met mij op.

Onder geldboompjes staan nog andere programma’s waar ik in zit. Bij die programma’s staat meer uitleg.

Wil je meer weten over online verdienen en wat voor jou een goed programma zou kunnen zijn? Neem gerust contact met mij op.

Je kunt je via mijn link registreren.

In FX trading kun je diverse plannen kopen vanaf $100 tot $50.000. De winst wordt van maandag tot en met vrijdag betaald 200 dagen lang. In die 200 dagen bereik je 400%. Stel je zet er $500 in, dat wordt $2000. De opnameverzoekkosten bedragen 5% en als je een pakket koopt wordt er $10 inschrijfgeld gerekend. Vanaf $50 kun je uitbetalen.

Payoutpro is ook een heel leuk en simpel programma. Je kunt starten vanaf $10. Bij Payoutpro heet het een Knowledge plan. Je leert er ook daadwerkelijk iets mee. Je begint met level 1 Knowledge plan van $10 per stuk. Van maandag tot en met vrijdag krijg je 1% winst tot je 140% hebt. Als je 50 level 1 plans hebt kun je naar level 2 Knowledge plan van $25 per stuk, 1,6% winst tot je 145% hebt, als je 100 level 2 plans hebt kun je naar level 3 Knowledge plan van $50 per stuk, 2% winst tot je 155% hebt. Je kunt ook nog andere dingen doen zoals artikelen verkopen. Via mijn link kun je je registreren.

Gratis beginnen!
Ik heb een leuk programma waar je gratis mee kunt beginnen. Het heet MYAddsUp.

MyAddsUp start pas op 21 april maar je kunt je nu al registreren. Je kunt zonder inleg starten en punten sparen tot je zoveel hebt dat je op betaalde advertenties kunt klikken. Maar je kunt natuurlijk ook wat inleggen zodat je gelijk kunt beginnen met verdienen. En dat kan al vanaf $1 inleg. Het is allemaal heel simpel en gewoon leuk om erbij te doen.

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen?

Je kunt je via mijn link inschrijven:

MyAddsUp

Wordt vervolgd! 🤣