Recycle Crypto Growth

Toen ik eenmaal met FutureNet begonnen was kreeg ik de smaak te pakken van deze nieuwe manier van geld verdienen. Ik was nieuwsgierig naar wat er nog meer was. Ook wilde ik mijn eieren in verschillende mandjes leggen. Ik wilde dingen doen die een mooi stabiel rendement opleveren met een laag risico maar ik was ook benieuwd naar projecten die een hoger rendement geven. Naar mijn idee is het zo dat hoe hoger het rendement is des te hoger het risico. Daarom gelijk maar deze waarschuwing: investeer alleen geld wat je kunt missen en eventueel kunt verliezen. Begin projecten met een hoger risico altijd met een laag bedrag en zorg dat je je investering er zo snel mogelijk uit hebt en ga dan verder.

Recycle Crypto Growth

Vanaf 1 januari 2019 heeft RecycleSuperbot het verdienmodel van Telegram waar ik aan mee doe naar een website verplaatst. Op een andere website kun je lezen wat het voor een bedrijf is, hoe ze aan hun geld komen en wat voor mooie projecten ze doen. Neem vooral een kijkje op de website.

Wat is het verdienmodel? Ik ben hier zo enthousiast over! Het is zo simpel en het geeft een hele mooie winst. Het zit zo: je kunt met 10 verschillende cryptomunten mee doen. Ik doe op dit moment alleen met Bitcoin mee. Je start door een bepaald bedrag in te leggen. Het minimum voor Bitcoin is 0.009. Dat is op dit moment (19 januari 2019) bijna €30. Gedurende 90 dagen krijg je iedere 6 uur 0.475% groei bijgeschreven tot 1.9% per dag. Het loont natuurlijk het meest door telkens te herinvesteren. Als je 0.003 Bitcoin op je balans hebt staan kun je herinvesteren. Mijn plan is om 90 dagen alles te herinvesteren en daarna iedere dag 50% herinvesteren en 50% uitbetalen. Ik zal hier half april als de 90 dagen voorbij zijn (jeetje dan is het gelukkig al weer lente ) laten weten hoe het gegaan is. Want dat hangt af van de waarde van de Bitcoin. Dat maakt het ook spannend! Op dit moment is die aan het stijgen en ik hoop natuurlijk dat dit zo blijft.

Wat ook nog super is is dat het heel erg loont om andere mensen onder jou in te schrijven. Zoals je op de foto kunt zien kun je hier mooi mee verdienen. Van alles wat iemand inlegt die direct onder jou is ingeschreven krijg jij 10% bonus en van alles wat diegene heeft geherinvesteerd krijg jij 1.5%! Ook op het 2e en 2e level zitten er nog verdiensten voor je in. Aangezien het zo simpel is om hieraan mee te doen kun je vast mensen vinden die dat graag willen. Mensen die van een klein beetje avontuur houden.

Ben jij enthousiast geworden? Je kunt je met mijn link inschrijven. Als je via deze link op de site komt vul je op de bovenste regel 2329 in. Je kunt je alleen maar inschrijven via de link van iemand anders. Wil je eerst graag meer weten neem dan gewoon contact met mij op! Dit is echt heel leuk, te mooi om te laten lopen!

Hou altijd de waarschuwing die ik eerder gaf in je achterhoofd en bedenk dat je zelf verantwoordelijk bent voor je handelen. Dit is extra spannend omdat het met cryptomunten werkt en de waarde kan behoorlijk schommelen. Ik vind het heel erg leuk. Ik hou niet van saai behoudend en voorspelbaar maar ook niet van roekeloos. Juist dat eigen verantwoordelijkheid, ergens over kunnen beslissen spreekt mij heel erg aan. Een beetje spanning mag er toch wel in je leven zijn! Geldt dat niet voor jou dan moet je hier niet aan beginnen!

Wil je graag meer informatie over wat ik allemaal doe neem dan gerust contact met mij op, ik wil je graag helpen door te delen wat ik tot nu toe geleerd heb. Samen kunnen we kijken wat voor jou geschikt is.