Online geld verdienen

Ik heb als werknemer slechts 1 werkgever gehad en dat is de dierenbescherming.
Als meisje van 12 jaar ben ik als vrijwilliger begonnen in het dierenasiel in Zuidwolde (GR) en er nooit meer weggeweest. Na ruim 20 jaar vrijwilligerswerk in het dierenasiel kreeg ik daar een betaalde baan. Vanwege een reorganisatie is mijn werk bij de dierenbescherming per 1 juli 2016 gestopt. Het werken in het dierenasiel was prachtig maar werd niet heel goed betaald en ook waren er geen voorzieningen zoals pensioenopbouw.

Naast mijn werk in het dierenasiel run ik vanaf 1998 Hondenschool De Doorzetter. Dat doe ik nog steeds met heel veel plezier. Het is absoluut geen vetpot en ik maakte me dan ook wel zorgen over de toekomst.

Ik heb uren en uren op internet doorgebracht op zoek naar een andere manier om geld te verdienen dan die tot nu toe voor mij gebruikelijk was. Ik heb ook een oneindig aantal Webinars gevolgd waar ik zeker van geleerd heb. Maar het bracht mij nog niet datgene waar ik naar op zoek was. Ik wilde heel graag iets doen wat ik vanuit mijn eigen huis op mijn eigen tijd kon doen zodat ik meer voor mijn dochter en haar gezin kon betekenen. Bovendien wilde ik geen werknemer zijn. Bij de dierenbescherming was ik dat strikt genomen wel maar eigenlijk runde ik mijn eigen onderneming. Ik hou van ondernemen en ben ondernemend. Ik heb ook nog een paar jaar samen met mijn zus een kledingzaak gerund toen ik nog vrijwilliger in het dierenasiel was.

In juli 2018 vertelde een medecursist van de healing opleiding die ik volg mij over het bedrijf FutureNet. Ik was eigenlijk gelijk enthousiast en ben ermee begonnen. Voor mij was dit waar ik op gewacht had. Vanaf het moment dat ik ingestapt ben in futureNet is er een (online)wereld voor mij opengegaan. Ik rol van het 1 in het ander. Ik heb opeens Bitcoin en andere cryptomunten. Ik ben deze nieuwe wereld volop aan het ontdekken en leer iedere dag meer. En wat is dit een boeiende en wervelende wereld! Ik krijg er geen genoeg van. En het mooie is dat als ik mijn telefoon bij me heb ik overal kan werken!

Onder geldboompjes kun je lezen waar ik onder anderen aan mee doe en waarom. Niet alles waar ik aan mee doe staat op de site. Er zijn bedrijven die niet willen dat anderen dan zijzelf uitingen op het internet doen om geen verkeerde informatie de wereld in te brengen. Ik ben onlangs in een paar nieuwe verdienmodellen gestapt die ook nog niet op de site staan omdat ik er eerst zelf alles van wil weten. Er zijn echt oneindig veel mogelijkheden op het gebied van online verdienen / passief inkomen. Wil je ook graag een andere manier van leven beginnen dan help ik je graag. Neem gerust contact op dan kijken we wat voor jou mogelijk is.