Hashing Ad Space

En weer een update 20 maart 2019: ik heb mijn eerste doel bereikt! Namelijk 25 asimi stakes. Er loopt een actie op dit moment waarbij de mensen die 25 asimi stakes hebben mee doen in een rotator waar mensen in zitten die zich zonder verwijzing willen inschrijven. Je kunt je namelijk niet zonder link van iemand anders inschrijven.

Update 9 maart 2019: inmiddels is de pre launch fase voorbij. Op dit moment heb ik 11 asimi stakes, ik kijk dus iedere dag 11 advertenties van 7 seconden, dit wordt minting genoemd. Ik word steeds enthousiaster over Hashing en wil heel graag een team bouwen. Voor mij is Hashing Ad Space een blijver. In mijn nog niet zo lange carrière van online verdienen heb ik al een paar eendagsvliegen meegemaakt maar daar reken ik Hashing zeker niet onder.

Je kunt op 3 manieren verdienen bij Hashing; door het bekijken (minting) van advertenties waarmee asimi gemaakt worden, door 10% commissie van wat jouw referrals verdienen (minting commission) en door 50% commissie op aankopen van advertentie producten van referrals (sales commission).

Laat deze kans niet lopen en registreer je vandaag nog via mijn link. Wil je eerst weten hoe het werkt en wat je ermee kunt verdienen? Neem dan gerust contact met mij op!

………..……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Hashing Ad Space is een superleuk verdienmodel. Op dit moment is het nog in de pre launch fase. In deze testfase kun je geld verdienen zonder een investering te doen. Het is de planning dat alles eind januari / half februari echt gaat starten. Na de lancering kun je zogenaamde mintingpakketten kopen. Een mintingpakket is een jaar geldig. Tijdens de testfase krijg je de kans om elke dag gratis op 1 advertentie te klikken; je hebt 1 mintingpakket.

Wat is Hashing Ad Space
Het is een crypto en advertentieplatform. Je bekijkt advertenties en daar krijg je voor betaald. De betaling vind plaats in crypto. Speciaal voor Hashing Ad Space is de Asimi ontworpen. De Asimi is een zogenaamde utility token. Een token is een crypto zonder eigen blockchain. Als je het leuk vindt om meer over deze materie te leren dan kun je heel veel wijzer worden door te zoeken op internet. Vind je het een ver van mijn bed show dan laat je het gewoon. Je kunt mee doen met Hashing Ad Space zonder hele uitgebreide kennis van de crypto wereld.

Naast het klikken op advertenties kun je advertentie views kopen om op deze manier je bedrijf te promoten. Op de foto zie je dat ik een advertentie voor mijn hondenschool heb gemaakt.

Wat kun je ermee verdienen?
Dat is nu nog heel moeilijk te zeggen. Dat hangt van de waarde van de Asimi af en natuurlijk van het aantal pakketten wat je hebt en van het aantal advertenties waar op geklikt wordt. Ik kan aan de hand van mijn dashboard laten zien wat ik tot nu toe verdiend heb met mijn gratis pakket. Op de foto kun je zien dat ik tot nu toe ruim 67 Asimi verdiend heb. Onder op de foto bij minting stats kun je zien dat ik 24 dagen op 1 advertentie geklikt heb. Daar heb ik 67 Asimi voor gekregen, dat is per dag 2.79 Asimi. Op dit moment (28 januari 2019) is de waarde van de Asimi $2.14. Dat betekent dat ik per dag 2.79 x 2.14 = $5.97 heb verdiend.


Dit zal niet zo hoog blijven. O jee, nu wordt het ingewikkeld! Als je niet van ingewikkeld houd sla je dit lekker over. Maar voor het geval je het naadje van de kous wilt weten: om te beginnen zal de prijs van de Asimi gaan zakken zo gauw mensen hun verdiende Asimi gaan verkopen. Dit kan na de lancering. Wat verder invloed op de verdiensten heeft is het aantal klikken op advertenties. Zo gauw er echt pakketten gekocht kunnen worden zal het aantal keren dat er geklikt wordt op advertenties hoger worden dan dat nu het geval is. Hoe vaak dat zal zijn is niet te zeggen. Per dag worden er 17.438 Asimi verdeeld onder alle klikken op advertenties. Op de website van Hashing Ad Space kun je het whitepaper lezen. Hier staat in dat er dagelijks 17.438 Asimi gemaakt en verdeeld worden over alle klikken.

Hashing Ad Space heeft ook een affiliate systeem. In de testfase kun je je gratis registreren als affiliate, daarna kost het eenmalig $30. Jij krijgt 10% van wat iemand die onder jou geregistreerd staat uitgeeft om pakketten aan te schaffen. Als mensen advertentiepakketten aanschaffen krijg je daar zelfs 50% van.

Net als bij de meeste verdienmodellen is het slim om in eerste instantie je verdiensten te herinvesteren. Hoeveel te meer mintingpakketten je hebt hoeveel te meer verdiensten. Iedereen moet zelf beslissen wat voor hem of haar de beste strategie is. Iedere situatie is anders.

Lijkt het je leuk om mee te doen met Hashing Ad Space dan kun je je via mijn link registreren. Het is wel fijn om hulp te hebben bij de registratie en vooral wat er bij komt kijken om alles in orde te maken. Je moet bijvoorbeeld een wallet adres aanmaken op een platform zodat je aan je Asimi’s kan komen om mintingpakketten te kopen of om je verdiensten uit te laten betalen. Als je in mijn team komt help ik je daar natuurlijk bij! Neem dan even contact op.