FutureNet

FutureNet is het eerste bedrijf waar ik mee begonnen ben. Het kwam op mijn pad en het leek mij een goede start voor mijn nieuwe avontuur van online geld verdienen. Ik had en heb vertrouwen in het bedrijf en kon met een kleine investering beginnen. FutureNet is in 2012 opgericht door Roman Ziemian en Stephen Morgenstern en is sinds 2016 actief in Nederland.

FutureNet heeft inmiddels wereldwijd 4 miljoen gebruikers. FutureNet biedt heel veel onlineproducten en diensten aan waarmee ze mega veel geld verdienen. Daarnaast is er de FutureNet foundation (https://futurenetfoundation.org) die zich inzet voor een betere toekomst en FutureNet Sport die sporters en sportprojecten ondersteund. FutureNet is voortdurend in ontwikkeling en steeds op zoek naar nieuwe projecten om aan de onderneming toe te voegen.

Allemaal hartstikke mooi maar waarom ben ik nou zo blij met FutureNet? FutureNet heeft 3 verdienmodellen en ik doe met alle 3 mee. Hieronder geef ik een beknopte uitleg van de verdienmodellen. Ik geef regelmatig presentaties waarin ik veel meer uitleg. Neem gerust contact op als je meer wilt weten.

FutureAdpro

Het eerste verdienmodel is FutureAdpro. Je kunt met dit onderdeel online geld verdienen door dagelijks op advertenties te klikken. Voordat je op advertenties kunt klikken moet je 1 of meer advertentiepakketten, AdPacks, aanschaffen. Een AdPack kost $50. Door dagelijks op advertenties te klikken krijg je commissie. Hoeveel te meer AdPacks je hebt hoeveel te meer commissie je krijgt. Hoeveel commissie je per dag krijgt hangt af van de winst van FutureNet maar het is gemiddeld $0,42 per AdPack maar uiteindelijk levert een AdPack altijd 20% winst op. Als een AdPack die 20% winst heeft opgeleverd vervalt die. Hoeveel advertenties je moet klikken hangt af van het aantal AdPacks die je hebt. Heb je het maximale aantal van 400 dan moet je op 20 advertenties klikken.

Voorbeeld: op het moment van dit schrijven (19 november 2018) heb ik 260 AdPacks. Mijn commissie was gisteren $0,38 per AdPack dat is $99 voor 260 AdPacks. De commissie was gisteren dus erg laag want ik heb ook wel meer dan $0,50 per AdPack gehad. Maar zoals hierboven al geschreven uiteindelijk wordt iedere AdPack $60. De $0,42 die ik hierboven noemde lijkt een reëel gemiddelde commissie. Je kunt je commissie telkens laten uitbetalen maar je kunt het ook herinvesteren.

Je mag maximaal 400 AdPacks hebben en het is mijn doel om die te sparen. Dan heb ik een gemiddeld maandinkomen van €800,- waarbij ik dan met de rest van de commissie nieuwe AdPacks koop om op die 400 te blijven. Die $800 verdien ik door het klikken op advertenties. Daar komt nog eventuele commissie van teamleden bij en de verdiensten uit de andere 2 verdienmodellen.

Maar er is meer. Je kunt ook een team opbouwen. Van alles wat jouw teamleden, FutureNet noemt dat frontliners, aanschaffen krijg jij als zijnde hun sponsor 1% en dat gaat 10 lagen diep. Dus ook van mensen die niet direct onder jou ingeschreven zijn krijg je 1%.

Verder is het heel fijn dat je bij iedere AdPack die je aanschaft gratis 800 weergaven voor een advertentie krijgt. Die kun je voor je eigen bedrijf gebruiken of het bedrijf van iemand anders promoten. Zo kan het gebeuren dat je op je eigen advertentie klikt. Een andere deelnemer van FutureNet stuurde mij de foto hieronder met als commentaar: “ja, welke advertentie zal ik kiezen”. Negen keer een advertentie van mijn hondenschool! Begin ook vandaag nog met geld verdienen! Met deze link kun je je gratis registreren.

FutureNet

Het tweede verdienmodel is FutureNet oftewel de matrix. Om een plek in de matrix te krijgen schaf je zogenaamde product packs aan. Er zijn er 6. De goedkoopste kost $10 en de duurste $1000. Naast een plek in de matrix krijg je met je aankoop mediapunten waar je bepaalde onlinediensten van FutureNet mee kunt kopen.

De bedoeling is dat je mensen zoekt die ook graag met dit verdienmodel mee willen doen en zich onder jou inschrijven. Van iedereen die in jouw matrix komt krijg jij 5% bonus over hun verdiensten. Dit heet friendsbonus. Van iedereen die jij zelf inschrijft krijg je ook nog tussen de 10% en 50% extra van die 5%. Dit heet de matchingbonus. Hoeveel % je krijgt hangt af van welke product packs je hebt aangeschaft.

Als je ervoor zorgt dat de eerste rij boven jou in jouw matrix gevuld wordt met mensen die je zelf hebt ingeschreven krijg je over alle mensen die daarna in jouw matrix komen naast de friendsbonus die extra matchingbonus. De matrix heeft 10 lagen. De eerste laag heeft 3 plekken, de tweede laag 9, de derde 27, de vierde 81, de vijfde 243, de zesde 729, de zevende 2187, de achtste 6561, de negende 19683 en de tiende 59049. Allemaal bij elkaar opgeteld is dit 88572. Dit lijkt een enorm aantal maar je bent met steeds meer mensen om op zoek te gaan naar andere mensen. Als iedereen telkens 3 andere mensen vindt gaat het snel. Als je $10 matrix vol is heb je alleen aan friendsbonus $44.250 verdiend. Voor de $25 matrix is dit $110.000, voor de $50 matrix is dit 220.000, voor de $100 matrix is dit $440.000, voor de $500 matrix is dit $2.200.000 en voor de $1000 matrix is dit 4.400.000. Hier komt dus eventueel nog matchingbonus bij.

Als jouw matrix vol is stopt de friendsbonus maar de matchingbonus gaat oneindig door. Het loont dus het meest om alle 6 product packs aan te schaffen. Er zijn naast friendsbonus en matchingbonus nog meer bonussen waarmee je nog meer geld kunt verdienen maar voor nu laat ik het hier even bij om het niet te ingewikkeld te maken. Je kunt op de site van FutureNet als je geregistreerd bent wel alle informatie over alle bonussen vinden.

De matrix biedt oneindig veel mogelijkheden om mega veel geld te verdienen. Je kunt van alles bedenken om het aanbrengen van nieuwe mensen te stimuleren. Regelmatig worden er challenges bedacht om de vaart erin te houden. Verder is het volgens de marketing directeur van Nederland en België Jan Snoek zo dat er in de nabije toekomst nog veel meer mogelijkheden in de matrix bijkomen om oneindig veel geld te verdienen!

Begin daarom gewoon vandaag nog met geld verdienen! Met deze link kun je je gratis registreren.

FuturoNetwork

Het derde verdienmodel is FuturoNetwork oftewel de eigen cryptomunt van FutureNet, de FuturoCoin. Je kunt miningpakketten 
kopen of losse coins. Een miningpakket loopt 2 jaar en het is afhankelijk van welk miningpakket je gekocht hebt hoeveel Futuro’s je na 2 jaar hebt. Met de FuturoCoin kun je net als met elke cryptomunt handelen. Sinds zomer 2018 staat de eerste FuturoCoin geldautomaat in het FutureNet café in Polen. Je kunt je verdiensten van FutureNet in FuturoCoins laten uitbetalen. Doordat FutureNet al miljoenen gebruikers heeft en ze het kopen van hun producten met FuturoCoins stimuleren zal de waarde van de FuturoCoin stijgen. Voor dit verdienmodel is het slim om je in de wereld van de cryptomunten te verdiepen om te leren hoe je hier het meeste profijt uit kunt halen.

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden? Je kunt je alvast gratis registreren met mijn link.

Wil je graag meer informatie neem dan gerust contact met mij op, ik vertel je graag alles over dit prachtige bedrijf!