CoinDeal

Als je in de wereld van cryptomunten stapt heb je een account nodig bij een Exchange, een cryptobank. CoinDeal is zo’n Exchange en ik heb daar een account. Ik heb voor CoinDeal gekozen omdat FutureNet daarmee samenwerkt. Bovendien is CoinDeal opgezet door een team zeer ervaren mensen die ook de praktijk goed kennen. Als je een account bij CoinDeal gaat maken zou ik het leuk vinden als je dat met mijn affiliate-link doet.

Als anderen zich via jou inschrijven krijg je 20% van hun transactievergoeding als beloning. Zo wordt CoinDeal ook een verdienmodel. Alle beetjes helpen hè!

Het aanmaken van een account kost even de nodige moeite. CoinDeal moet zich verantwoorden tegen over financiële waakhonden en daarom moet jij je als onderdeel van het inschrijvingsproces legitimeren. Los daarvan is de veiligheid van de gebruikers en die van de fondsen van CoinDeal prioriteit. Zo krijg je een e-mailmelding over login pogingen vanaf ander IP-adressen dan gebruikelijk. Verder is het vanwege de veiligheid verplicht gebruik te maken van 2FA. Van wat?? 2FA voluit two factor authentication is vertaald in het Nederlands een twee stappen authenticatie. Dit wordt op de site van CoinDeal OTP genoemd. (one time password)

Ik gebruik de Google Authenticator app. Die kun je in de Play Store downloaden. Doe dit voordat je een account bij CoinDeal maakt. Tijdens de inschrijfprocedure komt dit deel vanzelf aan de orde. Volg gewoon de stappen vanaf “create new account” nadat je via mijn link op de site van CoinDeal bent gekomen.

Even een waarschuwing: maak absoluut een foto van de code en QR die bij het installeren van OTP getoond worden die heb je nodig als je bijvoorbeeld een nieuwe telefoon krijgt.

Als je ergens tegenaan loopt gebruik dan de chat van CoinDeal, ze helpen je superfijn weet ik inmiddels uit ervaring!

Misschien nog even de boeken hieronder lezen en dan kun je helemaal los met de handel in cryptomunten!