Banners App

De Banners App is een verdienmodel van FutureNet maar dit kun je ook helemaal los van de andere verdienmodellen van FutureNet doen.
Je kunt de Banners App downloaden in de Playstore. Op dit moment is hij alleen beschikbaar voor Android. Later zal hij hoogstwaarschijnlijk ook beschikbaar zijn voor Apple.

Hoe werk het? Het idee is dat je door het vergrendelen en ontgrendelen van je telefoon een advertentie te zien krijgt zoals op de foto rechts. Je klikt op close en vergrendelt je telefoon weer. Dit herhaal je 15 keer. Daarna krijg je de mededeling dat er op dit moment geen banners voor je zijn. Na een tijdje krijg je de melding dat er een nieuwe banner voor je is en dan kun je weer 15 keer klikken. Je kunt maximaal 150 keer per dag klikken. Aan het eind van de week op zondagavond worden je verdiensten bijgeschreven. Je kunt er maximaal 5 FND per week mee verdienen. 1 FND staat gelijk aan
$ 1.Bij history kun je je verdiensten zien. Vanaf het moment dat je meer dan 20 FND op je balans hebt staan kun je dit laten uitbetalen.

Wat je ermee kunt verdienen lijkt heel weinig maar als heel veel mensen dit doen helpt dit FutureNet aan contracten met hele grote adverteerders. Hierdoor kan er meer winst verdeeld worden onder de deelnemers. Niet alleen aan Banners App deelnemers maar ook mensen die met Adpro mee doen. Buiten dat zit er nog een verdienmodel in de Banners App. Hoeveel je daarmee verdient hangt af van je eigen verdiensten en op welk level de gebruikers in jouw structuur zitten. Kijk maar eens op de afbeeldingen hieronder waar het toe kan leiden! Je kunt op de foto’s klikken om ze beter te kunnen zien. Daarom ben ik er ook gewoon mee begonnen. Het kost mij helemaal niets en ik verdien ermee. Bovendien is het geen moeite om telkens 15 keer op close te klikken, ik heb het getimed en ik doe 68 seconden over 15 keer klikken.

Doe je nog niet mee met FutureNet en wil je alleen met de Banners App meedoen? Je kunt je via mijn link inschrijven:

https://bannersapp.com/referral?code=veronica1956

Wil je meer informatie? Bel of mail me gerust! 06-37342401   info@degroeneoma.nl